התרחבות הנרתיק אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/02/2006 | 10:19 | מאת: סמדי

ילדתי לפני כשנה את ילדי הרביעי (והאחרון....) כל הלידות היו נרתיקיות. עכשיו בעלי ואני לא מרגישים דבר ביחסי המין שלנו.דיברתי עם הגיניקולוג שלי והוא אמר לי שיש ניתוח שאפשר לעשות, בהרדמה מלאה להיצרות הנרתיק. רציתי לשאול אם חייבים לעשות את הניתוח ברהדמה מלאה או שאולי יש אפשרות לעשות את זה בהרדמה מקומית? אני מאוד מפחדת מהקטע של הרדמה ולכן ממשיכה לסבול מהמצב והזוגיות שלנו נפגעת. תודה

07/02/2006 | 16:01 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! כנראה שרק כירורג המבצע את הניתוח הזה יוכל להדריכך אם ניתן לבצע את הניתוח בהרדמה מקומית או חייבת בכללית. אני חייב לציין שההנאה המינית שלך ושל בעלך אינו תלוי ברוחב הנרתיק שלך. יתכן ששינוי תנוחה, או דגש על מין אוראלי ישנו את המצב, וישחררו אותך מהצורך בניתוח. אישית, אני בעד הרדמה כללית בכל ניתוח שממליצים. את הולכת לישון. הצוות עובד. מה הם צריכים אותך שם?? לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו