חיכוך- לח או יבש?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/02/2006 | 22:31 | מאת: מבולבלת אמיתית

כאשר הנרתיק שלי יבש כחרס- החיכוך שנוצר צורב ודואב ומאד לא חמים ונעים לי ולבן זוגי הנוכחי. ואילו כאשר אני רטובה ומגורה(האורגזמות שלי נרתיקיות בדרך-כלל)- החיכוך מורגש אך לא בנקל ולא באופן מיוחד כי איבר מינו (הגדול יש לציין) גולש לתוכי מעוצמת הרטיבות והנרתיק לא עוטף ומחזיק אותו מאחר והנרתיק שלי רחב למדי !!!!!!!!!(כתוצאה מלידה!) ההנאה המינית הכמעט יחידנית שלי היא: חדירת איבר המין והאצבעות לנרתיק ואף היא לאור הנסיבות שמניתי חלקית! האם ישנם דרכים נעימות ומהירות ולא כירורגיות או פולשניות להצר את הנרתיק שלי?

04/02/2006 | 09:04 | מאת: אסף

תיארת כאן שני מצבים - כשהנרתיק יבש וכשהוא רטוב. כשהוא יבש - תוכלו להסתייע בג'לי ע"ב מים (כמו למשל KY ג'לי) - פשוט תמרחו את הכמות הרצויה לכם. ואילו במקרה השני (וגם למקרה הראשון) ניתן לנסות תנוחות שונות (ולא חסרים ספרים בעניין) שעשויות לסייע לכם בכך, כמו כן תוכלי לנסות לכווץ מעט את שרירי רצפת האגן וע"י כך לכווץ את הנרתיק מעט (על מנת ש"יסגר" על הפין של בן זוגך ויגדיל את החיכוך). בהצלחה, שבת שלום

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו