מדבקות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/02/2006 | 22:32 | מאת: בלה

שלום!! אתמול התחלתי את השימוש במדבקות כאמצעי למניעת הריון. ורציתי לדעת האם זה בסדר שהמדבקה לא צמודה במאת האחוזים בכל שטחה? ז"א שנניח בקצוות שא יש מעין בועיות קטנות של קיפול... תודה מראש בלה

07/02/2006 | 15:50 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! כרגיל נפתח בבקשה. פורום מיניות האישה לא נועד לשאלות על אמצעי מניעה, או רפואת נשים. בשביל זה יש פורומים שהיועץ רופא נשים, וכמובן, לכל אישה (ובוודאי אישה שנוטלת אמצעי מניעה) רופא נשים אישי, והגיוני ומומלץ להתיעץ איתו/איתה. אינני רואה בעיה עם מדבקה שאינה צמודה ב100% לעור. התרופה עוברת במגע, אזי אם המדבקה פחות נוגעת מאשר נוגעת, כנראה שמינון התרופה לא תהיה מייטבית. לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו