אורגזמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/02/2006 | 19:13 | מאת: רויטל

שלום שירה, בת 47 גרושה הרבה שנים ורק בשנה האחרונה החלטתי לצאת ולהכיר חבר. הכרתי גבר מקסים ומאוד רוצה לרצות אותי מכל הבחינות . הבעיה היא שלצערי עכשיו שהתחלתי להנות מהזוגויות נכנסתי לגיל המעבר וזה גרם לי לכל מיני חרדות שגם פעם סבלתי מהם וגם לחץ הדם שלי עלה לכן הרופא המליצה לי לקחת כדורי ציפלקס שזה עוזר גם לבעיות הנפשיות וגם לגיל המעבר. בנוסף אני לוקחת כדור נורמינול ללחץ דם . מאז נטילת הכדורים שזה בערך חודש ימים אני לא נהנת מיחסי מין וכמה שבן זוגי מנסה ומשתדל אפילו כמה פעמים אני לא יכולה להגיע לאורגזמה. דבר שמתסכל אותי וגם בן זוגי. אני מאוד רטובה ולא מרגישה את החדירה ואפילו אחרי שלוש או ארבע פעמים עדיין רטובה ולא יכולה להגיע לאורגזמה. אבקש את יעוצך , אני לא יכולה להפסיק את הכדורים כי עכשיו אני מרגישה טוב. ומצד שני רוצה להנות מיחסי מין שאני מאוד אוהבת. בתודה רויטל

01/02/2006 | 19:30 | מאת: שירה

ערב טוב רויטל אני שמחה בשבילך שאחרי שנים של חוסר זוגיות מצאת לך חבר טוב ובן זוג משקיע. זה נפלא ואני מקווה שתיהנו האחד מהשניה למשך שנים רבות. אקדים ואומר שאיני רופאה (דר הופמן, רופא הפורום, יוסיף או יתקן במידת הצורך כמובן) אבל התופעות עליהן את מדברת אכן מוכרות בכדורים כדוגמת הציפרלקס. עימעום התחושה המינית/ההנאה ובעיקר קושי בהגעה לאורגזמה - כל אלה הן תופעות ידועות שקשורות לפעמים לכדורים מה"משפחה" הזו. ממה שידוע לי, לא כל התרופות המיועדות להפגת חרדות מלוות בתופעות הלוואי האלה, אבל חייבים להתייעץ עם רופא (רצוי פסיכיאטר, שזה התחום שלו) כדי שהוא ימליץ לך על תרופה שפוגעת פחות בתחום המיני. מציעה לך להיוועץ אפילו כאן בפורום פסיכיאטריה אצל דר' הידש המקסים, מנהל הפורום. איני חושבת שבעיית הרטיבות קשורה לכדורים, ולמען האמת אני סבורה שדווקא בתחום הזה בורכת, כי רוב הנשים בטווח הגילאים שלך מתלוננות מאוד על בעייה של יובש... כך שמבין שתי האופציות - בהחלט עדיף במקרה זה להתמודד עם רטיבות (אפשר לנגב, אפשר להתחיל בחדירה בהתחלה לפני שהרטיבות גוברת מדי). והכי חשוב - זכרי שזו תקופה זמנית במהלכה את נעזרת בכדורים (אני משערת שלא מדובר על כל החיים) ותופעת הלוואי הזו נעלמת כאשר מפסיקים עם הכדורים, כך שבכל מקרה את לא פוגמת בחיי המין שלך לצמיתות. בהצלחה שירה

02/02/2006 | 11:42 | מאת: רויטל

שלום שירה, קודם כל תודה רבה על התיחסותך המהירה . עלי לציין שכבר בעבר נעזרתי בכדור ציפרלקס ולא הייתה לי את הבעיה. יתכן שזה מכדור נורמינול ללחץ דם , כי נאמר לי שזה גם יכול לעשות את התופעה בכל אופן תודה ואתייעץ עם הרופאה אולי להחליף את הכדור. רויט

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו