כאבים בעת קיום יחסים-דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/01/2006 | 13:18 | מאת: שלומלום

צהריים טובים אני בת 21 מקיימת יחסים מגיל 16 סובלת בעת קיום יחסים מצריבה, כאב, יובש וכדומה..מבחינה רפואית אין שום בעיה כמו כן כתוצאה מהנ"ל אבד לי החשק לגמרי. השאלה שלי היא: האם לפנות לסקסולוג או פיזיוטרפיסט המתמחה בעיניין הכיווץ וההרפיה (שרירי רצפת האגן) צריך לציין כי הכאבים התחזקו בשנים האחרונות אודה מראש על תשובה מהירה שלומלום

01/02/2006 | 22:25 | מאת: שירה

לילה טוב לך ראשית, הייתי ממליצה לך לפנות ליעוץ אצל רופא נשים המתמחה בבעיות של וסטיבוליטיס, על מנת שיוכל לבדוק אותך ולראות האם קיים סיכוי שמדובר בתופעה הזו. את יכולה לעיין בקישור הזה ולראות אם את מזהה את עצמך בין הסימנים המוזכרים שם, או בפורום http://www.vulvodynia.org.il/ אני חושבת שבמקרה של כאבים בחדירה, סקסולוג (או פסיכולוג) יוכל לעזור לך במידה ומדובר בבעיה שהיא על רקע נפשי-פסיכולוגי. היות שלא ברור מה הרקע לתופעת הוסטיבוליטיס, אני לא יודעת אם סקסולוג הוא הכתובת המדוייקת אבל בהחלט שווה להתייעץ עם רופא הנשים שלך ולברר. דרך הפורום באתר שצירפתי לך את יכולה להתייעץ עם נשים אחרות שסובלות מסימפטומים דומים, הן בוודאי תוכלנה להמליץ לך מניסיונן האישי על טיפולים מועדפים. בהצלחה ! שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו