צריכה עזרה בדחיפות!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2006 | 23:59 | מאת: חסויה

שלום,אני חסויה ואני ב15 וחצי.. היום קיימתי יחסי מין עם חבר שלי ללא אמצעי מניעה...והוא גמר בתוכי! אני בתקופת המחזור (ביום ה5) אבל היום בבוקר הוא נפסק.. האים יש סיכוי שאכנס להריון?!?!?! דחוף!!!

31/01/2006 | 08:15 | מאת: שירה

חסויה שלום לפי דברייך הסיכוי להיכנס להריון קטן מאוד כיוון שהיית ביום החמישי למחזור החודשי, אבל הייתי מציעה לך בכל זאת לעשות אחד משני דברים: או להתקשר בדחיפות לרופא נשים ולבקש ייעוץ *דחוף* (עדיפות ראשונה לדעתי) או לפנות לבית המרקחת הקרוב ולהתייעץ בפרטיות עם הרוקח/ת לגבי גלולה שנקראת "פוסטינור". על כל מקרה, לכשתסתיים הדרמה הנוכחית בחייך, אני חושבת שהבנת שאת חייבת לגשת לרופא נשים באופן מסודר ולהתחיל לקחת אמצעי מניעה על בסיס קבוע. אלא אם כן את מעוניינת להפוך לאמא בגיל 15 וחצי, ואני מרשה לעצמי להניח שהתשובה לזה היא שלילית, נכון ?... אנא אל תקיימי יחסי מין לא מוגנים ! מספיקה פעם אחת ויחידה כדי להיכנס להריון לא רצוי. שיהיה בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו