חוסר תחושה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2006 | 16:48 | מאת: may

שלום אני בת 26, יש לי בעיה שמפריעה לי מאוד. בזמן קיום יחסי מין, אני בקושי ומרגישה בחדירה, וגם בן זוגי אינו מרגיש חיכוך טוב. אולי זה נגרם כתוצאה מנרתיק רחב או משהו בסגנון? מה ניתן לעשות? אני אובדת עצות. אציין שגם עם בני זוג אחרים נתקלתי באותה הבעיה. תודה...

30/01/2006 | 18:08 | מאת: אסף

לפני שנקבע משהו, האם ניסיתם מספר תנוחות והתוצאה היתה זהה ? האם ניסית לכווץ מעט את שרירי האגן על מנת ללחוץ את דםנות הנרתיק מעט ?

31/01/2006 | 08:20 | מאת: שירה

may בוקר אור האם את משתמשת בטמפונים ? אם כן, האם את מרגישה את הטמפון כשאת מחדירה אותו ? האם כשאת מנסה להחדיר את אצבעך לנרתיק, את מרגישה אותה בפנים או שגם במקרה זה יש חוסר תחושה ? אם את כן מרגישה את ההחדרה בשתי הדוגמאות שהעליתי, כנראה שאין כל בעיה בנרתיקך. בנוסף, הייתי ממליצה לך לפנות לבדיקת רופא נשים, רק כדי שיסתכל וירגיע אותך שהכל אצלך בסדר (הרבה פעמים יש נטייה לשכנע את עצמנו שמשהו לא תקין, ואז המחשבה הזו משתרשת והופכת להיות "עובדה" בעיננו, ועם עובדות כידוע קשה להתווכח... חבל להיכנס למסלול הזה). בהנחה שהכל תקין אצלך מבחינה אנטומית (אין הרבה מקרים בהם הנרתיק רחב מדי), אני מניחה שמדובר בכך שאת רטובה מדי, או בתנוחה לא מתאימה ליצירת חיכוך חזק. כצעד ראשון, מאוד ממליצה לפנות לרופא נשים. יום טוב ובהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו