שאלות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2006 | 11:55 | מאת: שרי

שלום לך אני בשנות 40+אחרי גרושי גיליתי עם בן זוגי כרגע {כבר 3 שנים} את ההנאה ממין אינני יודעת אם אני מגיעה לאורגזמה אך אני מגיעה למקומות שלא הגעתי ובסיום כשחברי גומר ואולי גם אני אני מרגישה רעד והתכווצויות בכל הגוף מספר דקות עד שאני נרגעת וגם תחושת נימול באיזור איברי המין הגוף מתכווץ חזק ומשתחרר ושוב כך כ10 דקות ואולי יותר . אני לא מרגישה כמעט כלום שאני על הגב ואהובי מנסה לענג אותי רק אם אנו בתנוחת כפיות או שאני על הבטן {כך אני מאוננת} . שאלות לי אלייך או אליך: 1בן זוגי גומר בחוץ שאני על הבטן והוא שוכב עליי משום שכואב לי חדירה אנלית וגם ניסינו חדירה שאני על הגב אבל אני ממש סובלת מהתנוחה ולכן חברי קלט שהתנוחה המענגת אותי על הבטן האם אין חדירה לבן זוגי מורידה מהנאתו? 2 האם אף על פי שאין חדירה ואו אורגזמה האם עדיין משתחררים אנדורפינים וזה בריא או שאנו מחמיצים משהוא ? 3 האם אני חווה איזושהיא אורגזמה או שזו תחושה מענגת אחרת? שאלותי מתאימות לצעירות אך מאז שהכרתי את אהובי למדתי מה זה לאהוב באמת וגם בתחום המיני אני למדתי ועדיין לומדת מצטערת על הבלגן ואודה על תשובותיך בתודה מראש שרי

30/01/2006 | 12:13 | מאת: שירה

שלום שרי אם איני טועה, את אותן שאלות בדיוק (אולי בניסוח קצת שונה) שאלת פה כבר בפורום ממש לא מזמן. האם יש סיבה שאת מפנה את אותן השאלות שוב ? ולתשובות (שוב): 1. מתיאורך נשמע שאת בהחלט חווה אורגזמה, מזל טוב ובהנאה. יחסי מין (עם או בלי אורגזמה) אכן תורמים לבריאות הנפשית והגופנית אז תמשיכי ולבריאות. 2. אם את מגיעה לאורגזמה רק בתנוחה בה את על הבטן, ואת לא מסוגלת לקיים יחסי מין עם חדירה באופן הזה (בגלל כאבים/חוסר נוחות), אין כל צורך בעיניי לוותר לגמרי על חדירה. בן זוגך יכול בהחלט לענג אותך בתנוחה הנוחה והמתאימה לך, ולאחר שגמרת אפשר להסתובב על הגב ולהמשיך בחדירה. אין כל צורך שתגמרו ביחד, כמובן. 3. אני משערת שהעובדה שבן זוגך לא חודר אליך בהחלט מפחיתה מהנאתו. מעולם לא הייתי גבר, כך שאיני יכולה לדבר בגוף ראשון אבל מהידוע לי, גולת הכותרת של יחסי המין עבור הגבר היא חדירה (אין זה אומר שכל השאר לא גורם הנאה, כמובן). כפי שאמרתי, אין שום סיבה לוותר על חדירה רק מפני שאת צריכה תנוחה מסויימת/נטולת חדירה כדי להגיע לאורגזמה. תיהני, תגמרי ואז מגיע תורו של בן זוגך. בהצלחה ובהנאה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו