איך מתגברים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2006 | 09:16 | מאת: מעין

אני באה מבית דתי סגור היום אני נשואה כבר 3 שנים וחובקת עם בעלי המקסים ילדה קטנה ומתוקה כבת שנתיים + בעלי לא בא מרקע כל כך שמרני אנו מנהלים בית די חילוני.... אבל אני מרגישה שבקטע של הסקס זה עדיין מפריע... אני ממש מנסה לעבוד על עצמי ...קוראת הרבה בנושא אבל עדיין זה לא זה... מה עושים?

30/01/2006 | 12:18 | מאת: שירה

שלום מעין הייתי שמחה לנסות לעזור לך אבל אני צריכה קצת יותר אינפורמציה ממך. במה באה לידי ביטוי הסגירות שלך במין, לפי דעתך ? לפני שמתגברים על משהו, לפני שמשנים משהו, חייבים קודם להגדיר לעצמנו (וגם לי, במקרה זה) את *מה* אנחנו רוצים בדיוק לשנות. אז אם בא לך - תפרטי קצת יותר ואנסה לעזור. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו