הגודל כן קובע

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2006 | 01:11 | מאת: יפית

שלום לך דוקטור רציתי לשאול מה אפשר לעשות כשאני לא יכולה להגיע לסיפוק מיני כי לבן זוגי יש איבר שלא גורם לי להנאה מלאה בעבר היו לי או יותר נכון היה לי בן זוג שהיה לו איבר מין גדול והיה מביא אותי לאורגזמות שאי אפשר לתאר וזה חסר לי מאוד מה אפשר לעשות כי אני מפנטזת אליו הוא לא יוצא לי מהראש וזה גורם לי לעשות השואות וזה מטיש

30/01/2006 | 08:54 | מאת: שירה

יפית שלום בדיוק כשם שיש גברים שנמשכים אך ורק לנשים עם עיניים בצבע מסויים, חזה בגודל מסויים, ישבן בצורה מסויימת וכן הלאה, כפי הנראה את נמשכת בעיקר לגברים בעלי איבר מין גדול. קורה. באופן עקרוני, רוב התחושה בנרתיק ממוקמת ממילא בסנטימטרים הראשונים בלבד, לכן גודלו של איבר המין הגברי כלל לא משנה להנאה המינית (אלא אם כן מדובר על איבר זעיר במיוחד, ואז אני מניחה שלגבר יהיו בעיות קשות יותר מאשר איך לענג את בת הזוג שלו) אבל היות ואת נמשכת כנראה לרעיון של איבר מין גדול, והיות ורוב ההנאה המינית ממוקמת במוח שלנו ולא באיברי המין דווקא, כנראה שאינך מסוגלת ליהנות מהציוד הנלווה של בן הזוג הנוכחי שלך. אין לי פתרון חד משמעי עבורך, כי מן הסתם לא צפוי שתגיע אליך פיה טובה בעתיד הקרוב ותציע להגשים את משאלתך ולהאריך את איבר מינו. אתם יכולים להשתמש בויברטור במהלך יחסי המין (הוא יכול להחדיר לך אותו) אבל אני לא בטוחה איך תתקבל ההצעה הזאת מבחינתו, יתכן שהוא יקבל זאת ברוח טובה ויתכן שהוא ייעלב מהרעיון שאיבר המין שלו לא מספק אותך (השתדלי לא להציג זאת כך במידה ואת מעלה את הנושא, כמובן). בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו