בעיות בחשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2006 | 00:32 | מאת: יפעת

אז ככה אני בת 19 וחצי ופשוט אין לי חשק מיני...יש לי חבר כבר שנה והוא מאוד מבין ומתחשב אבל אני רואה שהוא מתוסכל וגם אני מאוד מתוסכלת מהמצב.. הוא האדם הראשון שאיתו קיימתי יחסי מין ומההתחלה זה מאוד כאב לי היו לי כמה דלקות בדרכי השתן וכולן עברו אבל זה השאיר לי פחד כי אני לא נהנת מזה אלא מפחדת שיכאב לי כי זה הדבר היחיד שאני מכירה מזה-כאב. יש לי גם יובש בנרתיק מה שמקשה עוד יותר על זה...(ושום חומר סיכה וג'לים לא הצליחו להקל על הכאב...) אני כבר לא יודעת מה לעשות ואני רוצה להגיע למצב שאני יהנה ממגע מיני אבל אני לא רואה שום פתרון... מקווה שיהיה פתרונות בשבילי על איך להקל על הכאב בחדירה ואיך לעלות את החשק המיני שלי... תודה, יפעת

30/01/2006 | 09:02 | מאת: שירה

בוקר טוב יפעת בהנחה שהבעיה היא לא במשיכה שלך לבן הזוג (אני מניחה שאת אוהבת ונמשכת אליו) אז עליך פשוט להתרכז כרגע ביצירת חוויות נעימות ככל האפשר בתחום המיני. לגוף שלנו יש נטייה "לזכור" חוויות לא נעימות, חוויות כואבות וליצור מחסום רגשי-גופני כדי להימנע מלחוות אותן שוב, מעין מנגנון הגנה שכזה. בשלב ההתחלתי הייתי ממליצה לך להפסיק לנסות לקיים יחסים עם חדירה. זה כואב לך, זה לא נעים לך וזה רק מוסיף לחשש ולתיסכול שקיימים כבר ככה ממילא. תלמדו שוב ליהנות האחד מהשניה ללא חדירה: ליטופים נשיקות חיבוקים מזמוזים וכל דבר אחר שלא כולל יחסי מין מלאים. משערת שהיובש בנרתיקך קשור לכך שאת כל-כך לחוצה מהמחשבה על החדירה המאיימת שעומדת להגיע, שבוודאי שאינך חשה כל גירוי מיני. בקיצור - עזבו את החדירה בצד כרגע. התרכזו בדברים שעושים נעים וטוב לשניכם. כאשר תרגישי שאת נהנית מהמגע איתו, כאשר תרגישי שאת מגורה ומעוניינת לנסות חדירה, נסי להיעזר בג'ל על בסיס מים (אפשרי גם רוק), אבל רק כאשר באמת תרגישי מגורה מספיק. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו