קרם עזרקאין-זמן יעילות,ובצוע מין אוראלי.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/01/2006 | 11:08 | מאת: שושנה הלוי

שלון רב, מבקשת בשנית לקבל מענה אודות קרם עזרקאין. 1.מהו אורך הזמן שהקרם יעיל לאחר המריחה על איבר המין. 2.מהי הכמות הרצויה למריחהעל מנת לא להקהות לחלוטין את התחושה. 3.האם ניתן לבצע מין אוראלי ,לאחר משיחת האיבר מין במשחה שלעיל. רב תודות לעונים,כל תשובה תתקבל בברכה.

29/01/2006 | 11:40 | מאת: שירה

שושנה, עם כל הכבוד לשאלתך, אין צורך לשלוח אותה בפעם השלישית (זו הפעם השלישית שאת שואלת את השאלה בעמוד זה בלבד). אנא המתיני בסבלנות עד שתיעני. שליחת השאלה בפעם השלישית לא תזרז את מענה הרופא. יום טוב שירה

29/01/2006 | 12:26 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! הרבה שאלות לגבי עזראקאין. השימוש אני מניח לבן זוגך. הכמות - כמות קטנה ( כגודל אפונה ). אין לבצע מין אוראלי על פין מרוח בעזראקאין. התכשיר לא נועד לשימוש פנימי, ותהיה ספיגה. ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו