סקס ללא גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/01/2006 | 07:37 | מאת: מאמא

שאלה לי, החלטתי להפסיק לקחת גלולות לאחר שנים רבות (מרגישה שההורמונים הלא טיבעיים הללו לא בישבילי יותר כמו כן, שמעתי שגלולות מורידות את החשק המיני). אני מנסה לעבוד על שיפור המיניות והזוגיות שלי, ולהגביר את תדירות הסקס והחשק המיני. האם תוכלו לעוץ עצה: איך להעלות תדירות סקס, ללא גלולות ובלי להכנס להריון? הבנתי שהתקן תוך ריחמי, נאותים רופאים לשים רק אחרי הריון ראשון. תודה רבה

29/01/2006 | 08:54 | מאת: שירה

שבוע טוב מאמא ראשית הבה נעמיד את הדברים על דיוקם: לא כל הגלולות גורמות לירידה בחשק המיני ולא אצל כל הנשים. אם את חושדת שבמקרה שלך זה אכן קורה - סביר שתנסי תקופה ללא גלולות ותראי אם יש הבדל, אבל יתכן מאוד שתגלי שלא חל שום שינוי. שנית לגבי אמצעי מניעה. בקישור הבא תוכלי לקרוא על אמצעי המניעה הקיימים והנפוצים יותר. את צודקת, התקן תוך רחמי מיועד על פי רוב לנשים שכבר עברו הריון ולידה. אמצעי המניעה הנפוצים ביותר הם הגלולות והקונדומים. http://www.starmed.co.il/Sex/ אם את שואלת איך להעלות את תדירות הסקס התשובה היא די פשוטה: לקיים יחסים בתדירות גבוהה יותר... אני מניחה שאת שואלת איך להגביר את החשק המיני (וזו כבר שאלה אחרת לגמרי). כפי שאמרתי, יתכן שהחשק המיני שלך יגבר מעצמו כתוצאה מההפסקה בנטילת ההורמונים. איני מכירה אותך כך שאיני יודעת מה משפיע על החשק המיני שלך, יש נשים שכדי להרגיש מיניות זקוקות לאווירה מתאימה (סרט/ספר, לבוש מתאים, שימוש בפנטזיות וכו'), אני מניחה שאת יודעת מה גורם לך להתעורר אז פשוט הקפידי לבצע את אותן פעולות בתדירות גבוהה ככל שאת רוצה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו