כדאי להשתמש בג'ל סיכה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/01/2006 | 15:30 | מאת: ריקי

אני בת 22, בתולה. אני רוצה להתחיל לקיים יחסי מין עם החבר שלי , אך מפחדת, כי אפילו טמפון אני לא מצליחה להחדיר. כדאי לי להשתמש בג'ל סיכה KY, לדוגמה, כדי להקל על החדירה בפעם הראשונה?

28/01/2006 | 21:20 | מאת: אסף

כן; אין בכך סיכון - הג'ל הוא על בסיס מים ועשוי לסייע ולהקל על החדירה. מאחר וזו הפעם הראשונה - ממליץ לחדירה בעדינות ובאיטיות בכדי שיהיה לך נוח יותר ופחות תסבלי מכאבים (אם בכלל) כתוצאה ממתיחת קרום הבתולין. בהצלחה והנאה - שבוע טוב !!!

29/01/2006 | 08:45 | מאת: רוני

חומר סיכה טוב ויעיל למי שסובלת מיובש בנרתיק בשעה שיש גירוי מספיק גם הרטיבות בנרתיק גדלה אבל כדאי להיות פחות בלחץ מומלץ להשתמש בגל תהני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו