לא גומרת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/01/2006 | 08:40 | מאת: שירי*

שלום. אני מאוננת בעזרת מכשיר עזר. פעם תוך דקה כבר הייתי ברקיע השביעי, אבל בשבוע האחרון אני צריכה להשקיע יותר מ-25 דקות כדי להגיע לאורגזמה, וגם אז לא בטוח שהיא תגיע. למה זה קורה? איך אפשר לחזור למצב הישן,או לפחות להקטין את זמן הגירוי הדרוש? תודה.

28/01/2006 | 22:17 | מאת: אסף

הגעה לאורגזמה משתנה לעיתים ותלויה במצב רוח ו/או בשינויים הורמונליים החלים על גופך. כל אלו אם התחלת ליטול אי אלו תרופות בשבוע החולף או שקרה משהו מיוחד שהשפיע על מצב רוחך ועל תשוקתך המינית.

29/01/2006 | 09:16 | מאת: שירי*

אני לא משתמשת בתרופות הורמונליות או בתרופות אחרות כלשהן, וגם לא קרה שום דבר השבוע. יש הצעה אחרת ממה זה יכול להיות?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו