בתולה "זקנה"

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/01/2006 | 19:07 | מאת: שירה

שלום, אני בת 32 ועדיין בתולה, האם יש לכך השלכות בריאותיות? תודה

27/01/2006 | 20:19 | מאת: אסף

נכון שישנם הרבה מחקרים הטוענים שסקס יפה לבריאות (משחרר אנדרופינים במוח ועוד), אך מעולם לא קראתי על מחקר הפוך - שהתנזרות ממין (או מי שלא מקיים יחסי מין מסיבותיו שלו) הוא בהכרח פחות בריא. אם נקח את המגזר החרדי כדוגמא (ויסלחו לי), הרי שקיום יחסי מין במגזר זה הינה לצורך הריון בלבד (אסור בה עניין של "הנאה") - ועובדה שאנשיו אינם "פחות בריאים" חלילה מהמגזר החילוני שתדירות יחסי המין בו גבוהה בהרבה. אני לא יודע מה הם סיבותייך, אך זו לא בושה ואף פעם לא מאוחר. (את מוזמנת לקרוא את דעתי במה שכתבתי למילי באתר) סופ"ש נעים, אסף

27/01/2006 | 20:37 | מאת: שירה

שירה ערב טוב לא צפויות השלכות בריאותיות ישירות כתוצאה מהתנזרות. יחד עם זאת, כיוון שיש קשר הדוק בין גוף לנפש, אני מניחה שאם את מוטרדת מכך שטרם התנסית ביחסי מין, יש לשער שהדבר משפיע עליך מהבחינה הנפשית. אני באופן אישי מאמינה שהמצב הנפשי שלנו עלול בהחלט לגרום לבעיות בריאות (אפילו אם "סתם" מדובר בתחושה כללית לא טובה, לא מדובר על מחלה קשה כמובן). לכן הכל תלוי באופן בו את מתייחסת למצב הבתולים שלך. אם את חיה עם זה בשלום וזה לא מפריע לך - אני לא צופה שום בעיות. אם את מוטרדת מכך, יתכן שהתחושה הנפשית במידה והיא קשה - תגרום גם לתחושות פיזיות לא נעימות. אסף, מודה לך על התשובה אבל תיקון קטן: למרות שיחסי המין במגזר החרדי מיועדים למטרה אחת מקודשת - פריון, הרי שהמשפט שלך שקבע כי "אסורה הנאה" הוא לחלוטין לא נכון. האם ידעת שהגבר *מחוייב* לספק את אשתו ולגרום לה להנאה במהלך יחסי המין ? (כן, אני מדברת על הדת שלנו !) יתכן שהתבלבלת עם האיסור להשחית זרע לבטלה (האיסור לאונן) אבל בשום אופן אין איסור ליהנות, ההיפך הוא הנכון. שתהיה שבת נהדרת שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו