יובש בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/01/2006 | 14:21 | מאת: אלכסנדרה

בכל פעם שאני וחברי רוצים לקיים יחסי מין לוקח לי הרבה זמן עד שאני מתרטבת למרות שאני מאוד מגורה ומעוניינת. וגם כשאני מתרטבת זה לא להרבה זמן. ביקרתי אצל רופא נשים לבדיקה שגרתית והכל תקין. האם יש שמן או ג'ל טיבעי שיכול לעזור? והאם שמן שמיועד לגוף עלול להזיק אם אני משתמשת בו למטרה זו?

27/01/2006 | 15:54 | מאת: אסף

תוכלו להשתמש בכל ג'ל על בסיס מים או סיליקון (KY ג'לי לדוגמא). מורחים אותו על הפין והוא יעיל למשך זמן. אם הינכם משתמשים בקונדומים, אסור בתכלית האיסור להשתמש בשמנים שאינם על בסיס מים שכן אלה עלולים לפגום ביעילות הקונדום. בהצלחה !!!

01/02/2006 | 21:39 | מאת: יגאל

בחורה בת 33 מקבלת מחזור באופן סדיר נהנית מאד ממין. לא קיימה יחסים במשך שלש שנים. ובכל אופן סובלת מיובש בנרתיק. שימוש בחומר סיכה עוזר מאד. האם ישנה אפשרות לטפל ביובש על מנת להביאו למצב נורמלי וטבעי? בברכה יגאל

02/02/2006 | 19:22 | מאת: שירה

יגאל שלום היא צריכה לפנות לרופא נשים כדי לבדוק את הסיבה ליובש (יכולות להיות סיבות הורמונליות למשל, או פטריה שבין התסמינים שלה הוא יובש בנרתיק). אגב, את הביקור אצל רופא הנשים היא תיאלץ לעבור לבד, אתה לא תוכל לעשות זאת במקומה.... :-) בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו