שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/01/2006 | 00:51 | מאת: מורן

שלום, אני בחורה בת 18, יש לי חבר בן 22 ואנחנו בקשר כשלושה חודשים. המשיכה שלי אליו ממש לא חזקה, ואילו המשיכה שלו אלי חזקה מאוד. זה קצת מדאיג אותי, זה בעיה שאין לי אליו משיכה? זה אולי יכול לרמז על לסביות? יש לציין שמעולם לא חשתי שום משיכה לאישה, אך גם לגבר לא חשתי ממש. (זה החבר הראשון שלי) אולי זה בגלל הגיל וזה יבוא עם הזמן? יש לציין שאני אוהבת אותו מאודדדדדד, וגם הוא אותי, כך שזה לא בגלל זה. אשמח לקבל דיעה מקצועית בנושא

27/01/2006 | 15:58 | מאת: אסף

מורן, שלום רב, אי המשכותך אליו לא מעיד בהכרח על לסביות. די טבעי שלכל אחד מבני הזוג רמת משיכה לשני שהיא שונה ב"עוצמתה" (אם אפשר להגדיר זאת כך) מבין שני הזוג. לפי דעתי היות וזה חבר ראשון, הרי שיש לתת לזמן לעשות את שלו. אם הבחור באמת כן, אמיתי, ושווה את הקשר - היי סבלנית. עם הזמן גם תהיי פתוחה יותר ומשוחררת יותר וכך גם המשיכה עשויה להיות חזקה יותר. בהצלחה !!!

27/01/2006 | 21:02 | מאת: שירה

ערב טוב מורן העובדה שאת לא נמשכת אליו עדיין לא אומרת שאת עומדת לזנק על אחותו בתאווה... או במילים אחרות - אין קשר להיותך לסבית. כפי שאמרת בעצמך - את עדיין צעירה וזה החבר הראשון שלך, כך שיתכן שזו תוצאה של חוסר ניסיון או חוסר פתיחות, וכיוון שאתם ביחד רק תקופה קצרה בהחלט יתכן שעם הזמן המשיכה שלך תגבר ועם האוכל יגיע גם התיאבון. מצד שני, יתכן גם שאת מאוד אוהבת אותו כאדם, כחבר-טוב, אבל את לא אוהבת אותו כבן זוג, ויכול להיות שבמקרה כזה המשיכה לא תגיע כי היא פשוט לא שם ואי אפשר ליצור יש מאין. תני לזה קצת זמן, תבחני את הרגשות שלך ותראי אם משהו מתפתח. בינתיים, נסי ליהנות מהאהבה הראשונה שלך, ולשמוח שההתנסות הראשונה שלך היא עם אדם שאוהב אותך מאוד. שבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו