טמפונים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/01/2006 | 08:50 | מאת: D

יכול להיות מצב שהחדרתי 2 טמפונים בלי לשים לב? כשחשבתי שעשיתי זאת, ישר הוצאתי את הטמפון וניסיתי להרגיש בפנים אם יש עוד אחד, הגעתי הכי עמוק שאני יכולה עם האצבע ולא נראה שהיה שם משהו. יכול להיות שבכל זאת הטמפון נמצא עמוק יותר? מפעם קודמת שזה קרה לי, ישר ראיתי את החוט השני שיוצא.

26/01/2006 | 09:44 | מאת: שירה

בוקר טוב יכול להיות שהתבלבלת, אבל קרוב לוודאי שהיית רואה את החוט של הטמפון או שפשוט היית מרגישה אותו (נסי לכווץ את שרירי הנרתיק ולהרגיש האם יש משהו בפנים). אם את מוטרדת, אני מציעה לך לפנות לרופא נשים כדי שיבדוק אותך. בשום אופן אל תחדירי חפצים כלשהם תוך ניסיונות להוציא את הטמפון. אם אכן הטמפון עלה "למעלה", רופא הנשים יוכל לשלוף אותו החוצה בזהירות המתאימה. בהצלחה שירה

27/01/2006 | 02:53 | מאת: D

לא יכול להיות שהוא עלה למקום שכל האצבע לא מגיעה אליו נכון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו