להתרחץ אחרי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/01/2006 | 11:12 | מאת: גילה

האם זה נכון שרצוי להתרחץ אחרי קיום יחסי מין שכוללים שפיכה ע"מ להמנע מדלקות, פטריות וכו?

25/01/2006 | 12:18 | מאת: חיים

לא צריך תשובה של מומחה כדי להבין שאחרי מגע מיני, רחצה טובה ומקלחת זה ממש חובה, בלי שום קשר לדלקות ופטריות.

25/01/2006 | 12:32 | מאת: שירה

שלום גילה אין שום צורך רפואי, אולי רק צורך אישי-הגייני אבל זה באמת עניין אישי עבור כל אחד. אם בא לך - תתקלחי, אם לא בא לך - אל תתקלחי אבל אז תדירות החלפת הסדינים שלך תהיה כנראה גבוהה יותר... :-) אגב, אם יש לך נטייה לדלקות בדרכי השתן, מומלץ ללכת להשתין מיד לאחר קיום המגע המיני. שירה

27/01/2006 | 16:01 | מאת: אסף

כפי שנאמר אין זו החובה, אלא לפי הצורך כפי שמרגישים. אני מאמין שאחרי קיום יחסי מין אם כבר חושבים להתקלח אז בזוג - זה יכול להיות המשך מענג לא פחות.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו