האם המשחה clotrimazole משמש כמו משחת האגיסטן?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/01/2006 | 19:33 | מאת: אור

הרוקחת מכרה לי את המשחה clotrimazole בטענה שזה מחליף את משחת האגיסטן - אציין שזה לפטריה בנרתיק. בדף המצורף למשחה כתוב שזה לשימוש חיצוני בלבד ואני עכשיו קצת מבולבלת, מה עושים?

24/01/2006 | 20:02 | מאת: לאור

על פי המידע כאן - http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=265 אלו 2 משחות דומות. אבל תחכי גם לתשובת הרופא., או שתשאלי ליתר בטחון את הרופא שלך.

25/01/2006 | 08:49 | מאת: שירה

אור שלום המשחה היא אכן תחליף של אגיסטן (אותה גברת בשינוי אדרת, כפי שנאמר). יש משחה המיועדת להחדרה לנרתיק (במקרה זה, השתמשי במוליך המצורף לאריזה) ויש משחה המיועדת למריחה באזור השפתיים/הנרתיק כדי להקל על תופעת הגירוד הלא נעימה. בכל אופן, אני מניחה שב"שימוש חיצוני" הכוונה היא להזהיר את המשתמשת מפני בליעה או שאיפה של החומר, או החדרתו לכל מקום שאינו מיועד לכך. יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו