איבוד החשק המיני בפתאומיות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/01/2006 | 16:29 | מאת: מירי

שלום ד"ר! אני בת 19 וחצי ויש לי חבר כבר שנתיים,אנחנו מקיימים יחסי מין ומאוד אוהבים אחד את השני. הבעיה שלי הופיעה לאחרונה(לפני כחצי שנה)בזמן קיום יחסי מין התחלתי להרגיש איבוד החשק המיני,איבוד עניין,חוסר רצון להמשיך וגם הגוף שלי מגיב בהתאם(כבר לר מגורה כל כך-אבל עדיין נמשכת לחבר שלי כמו בעבר) אני התחלתי לקחת גלולת יסמין לפני חצי שנה ולפניהם היתי על גלולות אחרות שלא התאימו לי-גרמו לי להשמנה.ההרגשה הזאת תוקפת אותי בפתאומיות ובצורה חדה ולא מאפשרת לי המשך תיפקוד נורמלי,זה הורס לי ולחברי את המצב רוח.מה יכולות להיות הסיבות לתופעה?האם זה משהו הורמונלי?פיסיולוגי?פסיכולוגי? התוכלי להמליץ לי על טיפול? אני אובדת עצות! בתודה,מירי.

24/01/2006 | 17:52 | מאת: למירי

יש גלולות שמשפיעות בכיוון של ירידה בחשק המיני. את מדברת על חצי שנה וכן שלפני חצי שנה התחלת להשתמש בגלולות יסמין. כדאי שתספרי זאת לרופא הנשים שלך, אולי יש קשר לגלולות.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו