אי ודאות לגבי הבתולין שלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/01/2006 | 12:51 | מאת: דניאל

שלום לך, אתמול שכבתי עם חבר שלי הרגשתי כאבים עזים . לאחר מכן כשבדקתי בשירותים ראיתי שיצא לי יותר מידי דם ואני חושבת שזה מהמחזור כי בדר"כ הוא בסוף חודש והוא לא סדיר ממש.. בכל אופן - יש איזושהי דרך לדעת אם באמת איבדתי את הבתולין שלי או שזה סתם היה דם מהמחזור ? תודה מראש.

24/01/2006 | 13:12 | מאת: 3

רופא נשים, בבדיקה פשוטה יוכל לתת לך תשובה

24/01/2006 | 13:21 | מאת: שירה

דניאל, דימום כתוצאה מ"קריעה" של קרום הבתולים שונה מדימום של מחזור, בעיקר לגבי כמות הדימום ומשך הזמן שהוא אורך. מן הסתם, את יודעת שהמחזור שלך נמשך מספר ימים, והדימום הוא כזה שמחייב החלפת טמפון/תחבושת מדי כמה שעות בכל יום. המתיני קצת, ותראי מה קורה. אם הדימום ממשיך והוא מלווה בכאבי מחזור אופייניים (בטן, גב וכו') אז מן הסתם מדובר במחזור שהקדים. אם היה דימום קטן שפסק לאחר זמן-מה, כנראה שמדובר בדימום שקשור לקרום הבתולים. אם את מוטרדת מהנושא, פני לרופא נשים והוא יוכל לבדוק ולעזור לקבוע לכאן או לכאן. * * * השתמשי באמצעי מניעה בכל פעם כשאת מקיימת יחסי מין ! שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו