איבוד בתולין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/01/2006 | 23:05 | מאת: דניאל

שלום , היום איבדתי את הבתולין שלי לאחר ששכבתי עם חבר שלי וגיליתי שיצא לי דם. התהליך היה מאד כואב ורציתי לדעת אם אחרי הפעם הראשונה זה עדיין יכאב גם בפעמים הבאות או שמעכשיו זה יהיה רק הנאה ? תודה..

24/01/2006 | 08:38 | מאת: שירה

דניאל בוקר טוב לפעמים הפעם הראשונה היא אכן כואבת, וקיים סיכוי שגם הפעמים הבאות ילוו בקצת כאבים ו/או חוסר נוחות אבל לא בהכרח. יש נשים שמדממות קצת, יש נשים שלא. מידת ההנאה שתחווי מעתה והלאה תלויה ברובה בך (וגם בבן הזוג כמובן). הרבה סבלנות, השקעה, אכפתיות ואהבה והכי חשוב - פתיחות עם בן הזוג כדי לספר לו מה נעים לך יותר ומה לא נעים לך בכלל. חשוב להזכיר אמצעי מניעה כמובן. אני מקווה שדאגתם להגן על עצמכם מפני הריון לא רצוי, וזה הזמן גם להזכיר לך שכאישה פעילה מינית את אמורה להכניס ללוח הפגישות שלך פגישה עם רופא נשים אחת לשנה באופן קבוע לביקורת שגרתית (גם אם אין שום תלונות או בעיות מיוחדות), אז נא לא להזניח את התחום החשוב הזה. בהצלחה ובהנאה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו