מניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/01/2006 | 19:29 | מאת: רונית

שלום רב אני בת 30 עד לפני 3 חודשים היה לי התקן היות והוצאתי אותו לאחר 4 שנים בגלל דימומים וירידה בברזל התחלתי להשתמש בגלולות גינרה מה שכן התחיל לעלות לי לחץ דם גבוה. 140.95 רופאת הנשים אמרה לי מיד להפסיק לקחת את הגלולות והדבר היחיד שהיא יעצה לי לחזור להתקן שזה אני לא רוצה בגלל העיבוד דם. שאלתי מה ההאפשרות שאני יכולה להשתמש בה. והם ההתקן החדש מרינה האם יש אשתתפות של קופת החולים והאם זה נכון שהדימום מועט.אשמח אם תענו לשאלתי בכבוד רב רונית

24/01/2006 | 08:14 | מאת: רוני

יש השתתפות של הקופה אם ישנה הצדקה רפואית (דימום רב הגורם לאנמיה או בעיות בנטילת גלולות) כן ההתקן גורם להקטנת הדימום

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו