מה אתם עושים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/01/2006 | 09:00 | מאת: עידית

הי לכם! רציתי לדעת איך זה אצלכם.... אני נשואה + וחשוב לי מאוד להעשיר ולשפר את הקטע המיני ביננו.... ונורא רציתי לקנות ספרים או סרטים בנידון... ואני לא רוצה פורנו.... אלה באמת חומר קצת יותר "נקי".... לא משנה... אקיצר השאלה שלי היא... האם זה נורמלי שיהיה בבית חומר כזה? מה אתם עושים איתו? איפה מחביאים? והאם מחביאים? מה אומרים לילד אם הוא מוצא את זה? מאוד חשוב לי לנהל "בית פתוח" אך כמובן מבוקר במידה הנכונה... (כי אני באתי מבית סגור מאוד במיוחד בנושאים אלו...שאסור לדבר על זה) ואני ממש לא רוצה שכך זה יהיה בביתי...(כי בי היום אני מבינה שזה פגע...) בקיצור אשמח מאוד לדעת איך זה אצלכם ו/או עצתכם בנושא.... וכמובן המלצות על חומר מכל סוג -ספר סרט וכו'

23/01/2006 | 13:54 | מאת: שירה

שלום עידית ראשית - ברור שזה נורמלי שבין יתר הספרים שנמצאים בביתך, יהיו גם ספרים בנושא מין ומיניות. לא ברור לי למה זה "נורמלי" שיהיו בבית ספרי בישול, למשל, אבל לא סביר שנרצה להעשיר את הידע שלנו גם בחדר המיטות ולא רק במטבח...? לגבי נושא הילדים ואיך מחביאים את הספרים/סרטים מהם, לא ציינת פרט חשוב והוא גיל הילדים. אם מדובר בילדים בגיל ההתבגרות פלוס, אני לא רואה שום סיבה להחביא מהם את הספרים/הסרטים, אבל אם מדובר בילדים קטנים, את יכולה פשוט להשתמש באיזו ארונית שממוקמת במקום גבוה שיהיה רחוק מהישג ידם, ואם את באמת חוששת - את יכולה תמיד לנעול את הארונית. אני מסכימה איתך שרצוי לנהל בית פתוח בו הגישה למין תהיה חופשיה וטבעית, זה יתרום לילדים שלך בקבלה של עצמם ושל המיניות שלהם וילמד אותם שמין אינו נושא שיש להתבייש בו או לחשוש ממנו. לגבי המלצות על ספרים או על סרטים - המגוון הוא אין סופי כמובן, והיות ואיני מכירה אותך איני יודעת מה ידבר ללבך יותר ומה פחות, אבל אני מצרפת לך קישורים לשתי אופציות אפשריות לדעתי, את מוזמנת לטייל באתר ולהתרשם מהמבחר המוצע לך. http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=3514 http://www.mitos.co.il/Video/VideoFocus.asp?ID=121683&PopupID=0 בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו