מה עושים???

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/01/2006 | 08:50 | מאת: מתוסבכת

הי אני אמא בת 25 לילדה בת 2 + יש לי התקן תוך רחמי רגיל וגם אני מצטרפת למעגל הנשים אחרי לידה ללא חשק מיני.... זה פוגע בזוגיות שלנו וממש חבל לי כי אני מטורפת על בעלי , אבל פשוט אין חשק.... הוא משקיע במשחק מקדים...וזה לא כזה עוזר ניסינו לראות קצת קטעי סקס באינטרנט...אבל זה די דוחה אותי הקטע הפורנוגרפי למרות ששמתי לב שסיפורי סקס כתובים שקראתי באינטרנט יותר "מעוררים" אותי . ד.א יש למשהו המלצה על אתר או ספר נורמאלי בנידון? ואני לא מתכוונת לכל הסיפרי טיפים למיניהם , שיש לי אחד בבית והוא ממש לא עוזר. העיניין שיש ימים מסויימים שאני רטובה מטיבעי וזה קורה בדר"כ כשבוע + אחרי מחזור. אחר כך אני יבשה יותר מהנגב.... ואז כשאנחנו מנסים עם המשחה KY זה ממש שורף לי....(ברוב המקרים) אני ממש אשמח לעצה...תשובה...ומה עושים? כי ללכת לטיפול מיני ממש לא בא בחשבון ..כרגע מכל הבחינות!!! תודה מראש...

24/01/2006 | 08:55 | מאת: שירה

בוקר אור לא כתבת כמה זמן עבר מאז הלידה, אבל לפעמים לוקח זמן יחסית ארוך עד שההורמונים חוזרים לעצמם והחשק המיני "מחלים" (יש נשים שאצלן התהליך אורך עד שנה שלמה !) את מבקשת עצות אבל האמת שזה נשמע כאילו את כבר די יודעת מה "עובד" עליך ומה לא: את לא אוהבת פורנוגרפיה (זה בסדר, הרבה אנשים לא...) אבל את כן מתעוררת מ"סקס כתוב" למשל. אם מצאת באינטרנט אתרים ובהם סיפורי סקס שמגרים אותך - אני בטוחה שדרך האתר הזה אפשר למצוא קישורים לאתרים דומים. באופן אישי אני לא מכירה אתרים כאלה אז אין לי אפשרות להמליץ לך, אולי מישהו אחר מהקוראים יוכל לעזור אבל אני בטוחה שאם תעשי חיפוש באינטרנט תמצאי המון חומר. לגבי ספרים הכוללים תיאורי סקס - חייכתי כשקראתי את בקשתך כי למען האמת אני לא חושבת שיש היום סופר/ת ש*לא* כולל/ת תיאורי סקס בספרים שלו/שלה... כל ספר שתקני יענה על מבוקשך לדעתי, כל עוד תקני ספר בקטגוריה של "רומן" ולא ספרי גינון/ספרי בישול או ספר הגות ופילוסופיה... ביקשת שלא אמליץ על ספרי הדרכה ועצות בנושא מין/מיניות אז אכבד את בקשתך למרות שאני חושבת שזה קצת חבל, חלק מהספרים מכילים הרבה עצות פרקטיות ויישומיות לגבי רענון חיי המין והחייאה של סקס בתרדמת... לגבי הג'ל ששורף לך - קצת מוזר לי כי מדובר בג'ל על בסיס מים, כך שהג'ל עצמו לא אמור לשרוף, כנראה שהחיכוך עצמו (כתוצאה מהיובש) שורף לך ואולי אם תשתמשי בכמות גדולה יותר של ג'ל זה יחלוף. הכי חשוב לדעתי, גם אם אין חשק - בכל זאת לא לוותר על מין אלא להתחיל ולנסות כי בהרבה מקרים מתעוררים תוך כדי. אם מוותרים שוב ושוב זה עלול להפוך לתקופת יובש ארוכה, במהלכה כבר לא חשים אפילו שעברו שבועות מבלי אינטימיות וקירבה. בהצלחה שירה

24/01/2006 | 12:58 | מאת: מתוסבכת

הי שירה! תודה על תגובתך... אז קודם כל עברו כמעט שנתיים וחצי מאז ילדתי.... דבר שני לגבי חומר התכוונתי שיש לי כבר ספרונים קטנים כאלה של טיפים... וזה לא עוזר והרבה פעמים לא נוגע לנו כי אנו נשואים באושר ולא נוהגים להחליף פרטנרים...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו