שאלה חשובה!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/01/2006 | 23:39 | מאת: surke8

שלום לך אני מאוד אודה לך אם תעני לי אף על פי שזה לא הפורום המתאים אך אני בתור האמא שלה מכירה אותך ואת אישה מדהימה! בתי בת ה-14וסובלת מדימום קשה והיא משתמשת בתחבושות הכי גדולות שהן בעצם של נשים. כמות הדימום מאוד גדולה בנוסף סובלת מכאבי בטן חזקים. מה ניתן לעשות על מנת להפחית את הדימום ?האם עליה ללכת לרופא נשים ולעשות בדיקות דם{פוחדת מאוד מבדיקות} אודה על תשובתך שורקה

23/01/2006 | 13:26 | מאת: שירה

שלום לך שורקה לא ידועות לי דרכים להפחתת הדימום שלא כרוכות ביעוץ עם רופא נשים. נטילת גלולות למניעת הריון באופן קבוע מפחיתה את הדימום ומקצרת את משך המחזור החודשי, אבל כמובן שלשם כך בתך תהיה חייבת להיפגש עם רופא/ת נשים. אני לא חושבת שיש צורך לבצע בדיקות דם לשם כך, אבל גם אם יוחלט שכן - הרי שזו הזדמנות טובה להסביר לבתך שלפעמים החיים מאלצים אותנו לבצע גם דברים שאנחנו קצת חוששים מהם (כמו בדיקות דם). המחזור החודשי שהיא מקבלת, למשל, הוא יותר מרמז לכך שהגוף שלה מוכן לבצע עוד פעולה הכרוכה בכאב ובחשש (לידה !) כך שאין ברירה אלא לקבל את היתרונות עם החסרונות. בינתיים, אם יותר נוח לה היא יכולה להשתמש בטמפונים כמובן, ולהיעזר בכדורים משככי כאבים כדי להתגבר על הכאבים. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו