שינוי בגודל החזה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/01/2006 | 23:41 | מאת: טלי

שלום רב, אני בת 26 ולפני כשנה ילדתי את בני הבכור. הפסקתי להניק לפני חודשיים- והחזה שלי הפך לקטן יחסית וריק. לפני כשבועיים גדל לי שוב החזה והתמלא ואני מעוניינת לדעת מדוע? אני לא לוקחת גלולות ולא בהריון (קיבלתי את המחזור האחרון לפני שבועיים). תודה מראש, טלי

23/01/2006 | 17:11 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! באופן עקרוני גודל השדיים מושפע מהורמונים שלך. ישנן שינויים במהלך השנים, ללא נטילת גלולות/הורמונים. במידה ויש שינוי רצוי בדיקת רופא המטפל או רופא הנשים שלך. לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו