קרם עזריקאן-שמוש יעיל הכיצד?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/01/2006 | 12:04 | מאת: שושנה טעמי

שלום רב, מבקשת הבהרה לשמוש בקרם עזריקאן,שבעלי משתמש בה על מנת לשפר את יחסי המין שלנו.הקרם גורם לאלחוש איבר המין. 1.מהו משך הזמן שיש למרוח את הקרם לפני המגע המיני על איבר המין? 2.על איזה אזורים יש למרוח אותו,ובאיזו כמות? 3.מהו אורך הזמן שעוצמת יעילותו של הקרם נשארת פעילה לאחר המריחה? בתודה מראש.בשמי ובשם בעלי,שבת שלום.

22/01/2006 | 10:44 | מאת: שלום

קרם עזרקאין צריך למרוח כרבע שעה לפני קיום היחסים . אזור המריחה בבסיס החלק התחתון של כובע הפין. הקרם אכן מקהה את הרגישות באבר וגורם להארכת משך המגע. מונע שפיכה מוקדמת. הכמות שצריך למרוח ממש קטנה , הכמות ששמים על קצה האצבע, כ ס"מ אחד מהשפורפרת. בהצלחה ושיהיה בכיף.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו