מקווה שיכולו לעזור לי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/01/2006 | 13:53 | מאת: ליה

זה קצת ארוך מצטערת. הסיפור שלי מתחיל לפני בערך שלוש שנים. הוא התחיל עם פטריה רגילה (גבינתית), הפטריה לא עברה, וזה עבר לדלקת, ולחיידק. הייתי כבר אצל 5 גניקולוגים (3 מהם היו בזמן שירותי הצבאי) ואף אחד לא הצליח לרפא אותי. הבעיה היא שזה משפיע על קיום היחסים שלי. מאוד כואב לי. לפני כמה ימים כשקיימתי יחסי מין עם חברי - זה 5 שנים, זה ממש שרף לי מבפנים. אני כבר כל כך מיואשת!! אני צעירה ולא רוצה לוותר על יחסי מין, אבל אני כברלא יודעת מה לעשות. למזלי חברי תומך בי ולא לוחץ עלי. מה אתה אומר?? על תגיד לי פשוט ללכת לעוד גניקולוג, כי אני כבר לא יודעת למי אפשר עוד ללכת. תודה על התגובות של כולם.

18/01/2006 | 14:06 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! תקראי בבקשה את תשובתי לאמילי. אין לי שמות של מומחים לפטריות עקשניות, יתכן שנקבל תגובות מקוראות בפורום. כדאי לך למצוא רופא נשים אחד, ולהתמיד איתו את הטיפול. אינני מחשיב יעוץ חד פעמי בזמן השירות הצבאי כטיפול בבעיה! קרוב לוודאי שטיפול בכדור (דרך הפה) לך ולבן זוגך בו זמנית תפתור את הבעיה. יתכן (צריך לזכור שאני רופא משפחה) שדווקא רופא המשפחה שלך יוכל לעזור יותר, אבל העיקר - התמדה, לחזור שוב ושוב לרופא הנשים שבחרת עד שמגיעים לפתרון, או שהוא אומר לך מפורשות שאין לו פתרון. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו