מפחדת מקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/01/2006 | 15:54 | מאת: אימלי

לד"ר רוברט שלום רב , אני נשואה משלושה שנים הכל היה בסדר אבל לפעמיים וזה הרבה לא בא לי לעשות את זה לא אוהבת, ואז מתחילה הבעיות ביני לבין בעלי , לא יודעת האם בגלל שכאשר אני מקימת יחסי מין זה כואב לי , כי הפטריה מלווה אותי וכאשר אני מטפלת בה והכל בסדר עוד פעם חוזרת ועוד פעם מטפלים וחוזרת אני מפחדת לקיים יחסי מין בגלל הכאבים והשריפות אחרי הקיום . אולי הפתרון צריבה צוואר הרחם אבל אני בטיפולי פוריות האם זה אפשרי תודה .

18/01/2006 | 13:54 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אין ספק שגם אני הייתי נרתע מקיום יחסי מין אם הדבר היה כרוך בכאבים. קיום יחסים אמור להיות חוויה נעימה לך ולבן זוגך. אינני רופא נשים, ולא בדקתי אותך, כך שאבחנה והמלצה לטיפול לא תוכלי לקבל ממני. ישנן נשים שסובלות מפטריה חוזרת משך תקופה ארוכה. זה נורא מתסכל. התעקשות והתמדה בטיפול בדרך כלל פותרים את הבעיה בסופו של דבר. תתמידי בטיפול עם רופא הנשים שלך. תהפכי את זה לבעיה שלו! לא להתיאש. יתכן מאד שגם בן זוגך יצטרך לעבור טיפול אנטיפטריתי במקביל אליך. תנסו לבדוק איזה פעילות מינית נעימה לך. תגוונו, ותנסו לדואג ששניכם נהנים. במידה ויש קושי לגוון - תצפו ביחד בקלטות של "מדריך לאוהבים" ותראו מה מתאים לכם. אם לא יעזור, אז לגשת יחד לסקסולוגית. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו