משחות וכד' להגברת החשק המיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/01/2006 | 13:14 | מאת: שנית

אני בת 30, נטלתי גלולות יסמין והרופאה החליפה לי למליאן בתקווה שהמינון הנמוך יותר יעזור לחשק המיני הירוד שלי. למרות שהבנתי ממנה שגם המינון הנמוך לא עוזר ברוב המקרים. רציתי לדעת האם תוכל/י להמליץ לי על משחה או ספריי כלשהם או כל אמצעי חיצוני אחר שיכול לעזור לי? נ.ב מהן המשחות/טיפות חשק לאישה אשר מפורסמות בחנויות סקס וכד'??? תודה

18/01/2006 | 08:00 | מאת: רוני

עזבי משטויות חושב שכדאי להרבות במשחק המקדים והכל יתנהל כהלכה

18/01/2006 | 13:59 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! יש תכשיר (ג'ל בשל אנדרוג'ל) שמורחים על העור כדי להגביר את הרמות של טסטוסטרון. הג'ל לשימוש גברים ונשים. תשוחחי עם רופא הנשים שלך לגבי התכשיר. צריכים מרשם רופא. אין השפעה מיידית, אך בהחלט יש השפעה. לא הייתי ממליץ על מוצרים "טבעיים" מחנויות סקס למטרה זו. תכשירים "צמחיים" מכילים הרבה חומרים, ואף אחד לא אחראי על המוצר. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו