יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/01/2006 | 06:39 | מאת: לי

קיימתי יחסי מין רק עם קונדום ללא גלולות. היה ניסיון חדירה בהתחלה ללא קונדום, היתה השתפשפות בתחילת הנרתיק למשך דקה בערך, לאחר מיכן שמנו קונדום. "הגמירה " היתה עם הקונדום. אני בכל זאת ממש חוששת . האם יש סכנת הריון במצב כזה. אני היתי בדיוק אחרי מחזור- סיימתי. אני בלחץ. והאם לאחר שמסירים קונדום ומנגבים את האזור עם מטלית לחה, זה מנקה טוב, כי אחר כך פשוט היינו צמודים אבל לא היה ניסיון חדירה. אנא עזרו לי, אני בחרדה.

16/01/2006 | 08:17 | מאת: רוני

כדאי תמיד לשמור על הגנה מירבית גם אם לפעמים נראה יותר נוח לבצע מין ללא קונדום. מספיק זרעון זריז שיגיע ויפרה ביצית. בכל מקרה לפי תיאורך הסיכוי אפסי שתכנסי להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו