חוסר חשק מיני (דחוף)

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/01/2006 | 09:56 | מאת: אביבה

שלום אני בת 31 והחשק המיני שלי נמוך מאוד . אני יכולה לקיים יחסי מין רק פעם בחודש, למרות שבעלי רוצה, אני כל הזמן מתחמקת . רציתי ללכת לטיפול אך בעלי לא רוצה לבוא איתי . רציתי לציין שאנחנו כבר מקיימים יחסי מין אני מאד נהנת ומגיעה לאורגזמה .אני חושבת שזה מאד מפריעה לבעלי למרות שהוא לא מתלונן אבל אני מרגישה שנוצר ריחוק ואני מפחדת להפסיד אותו ושזה יגיעה למצב של בגידה. מה אני צריכה לעשות.

16/01/2006 | 10:28 | מאת: שירה

שלום אביבה ראשית הייתי מציעה לך לשתף את רופא הנשים שלך בבעיה. יתכן שיש סיבה רפואית (הורמונלית למשל) שעלולה לגרום לחוסר החשק הכללי. אם את משתמשת בגלולות, אולי כדאי לנסות להחליף סוג (בעצת הרופא כמובן) כדי לבדוק אולי לסוג אחר תהיה השפעה טובה יותר. לא ציינת האם מאז ומעולם הדחף המיני שלך היה כזה, או שמא מדובר בשינוי לעומת מה שזכור לך מעברך המיני. לאחר שאת שוללת את העניין הרפואי, יש אפשרות לגשת לטיפול - בעלך לא מוכרח להצטרף אליך ואת בהחלט יכולה ללכת לבדך לטיפול כדי לנסות ולעבוד על הנושא. מצב בו הדחף המיני של שני בני הזוג לא זהה בדיוק הינו מצב שכיח בזוגיות, כך שאני לא חושבת שאתם יוצאי דופן עם ה"בעיה" הזו, אבל חשוב למצוא בכל זאת את שביל הזהב שיתאים לשניכם, כדי שאף אחד לא יהיה בתחושה של קיפוח או סבל מיותר. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו