שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/01/2006 | 20:08 | מאת: דפנה

מחבר: דפנה תאריך: 11.1.2006 שעה: 17:55 שלום רב אני בת 26 ובשנה אחרונה עברתי 2 הפלות . 1 --"לידה מוקדמת" בשבוע 19 ו2. בשבוע 8 גרידה בשל אי דופק בעובר . (הפעם ה2 היתה לפני כחודשיים וחצי) .יש לציין שלהיכנס להיריון לא הייתה בכלל בעיה, אבל לצערי 2 הניסיונות היו כושלים . היום הייתי אצל רופא נשים שאיבחן אצלי "שחלות פוליציסטיות" , וכשביצע לי בדיקה בשדיים, להפתעתי הרבה יצאו הפרשות של חלב . המחזור שלי בינתיים סדיר לאחר הגרידה. הוא אמר שייתכן ותהיה בעיה שהמחזור לא יהיה סדיר או קושי להרות אבל ליתר ביטחון הפנה אותי גם לבדיקת דם שתיתן "פרופיל הורמונאלי " . אני נורא מודאגת . לפני כן , לא מצאו אצלי בעיה כזו . האם ייתכן שבעקבות ההפלות שעברתי , זה נגרם ? אנא , השיבו לי מה עלי לעשות ?

14/01/2006 | 07:48 | מאת: שירה

דפנה, מה שעליך לעשות הוא אחד משניים : או לפנות לפורום המתאים בדוקטורס (אנא קראי את ההודעה הרשומה בראש הפורום הזה) או לפנות לרופא הנשים שלך ושתפי אותו בחששותייך, אחרי הכל הוא הרופא שלך לא ? בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו