בדיקת פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/01/2006 | 19:51 | מאת: רונה

שלום רב, עשיתי בדיקת דם לבדיקת פרוגסטרון 5 ימים לאחר ביוץ, ויצא תוצאה 62.4 nmol/l. שכחתי לשאול את הרופאה לשם מה הבדיקה הזו נועדה... עוד אציין כי ברצוננו להיכנס להריון. מה ערך זה אומר?? האם זה רק אומר לגבי ביוץ או שזה קשור לקיום הריון? תודה !

14/01/2006 | 15:15 | מאת: אהובה

שלום רונה! פענוח של הבדיקה שביצעת, צריך להיעשות על ידי הרופאה שהפנתה אותך לביצוע הבדיקה. היא זו שיודעת, לשם מה ביקשה את הבדיקה. אני מצרפת כאן קישור למידע כללי אודות בדיקת פרוגסטרון - http://www.infomed.co.il/medTest1.asp?tID=59 כפי שאת רואה, יש כמה מטרות אפשריות לביצוע הבדיקה, אי לכך - חיזרי לרופאה ותבקשי ממנה הסבר. בהצלחה, אהובה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו