מדבקת evra - האם פחות יעילה במניעת הריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/01/2006 | 22:04 | מאת: עדי

שלום, לפני כשבועיים, לאחר שביצעתי בדיקות דם, נודע לי מהגניקולוג שלי שהכולבטרול שלי עלה יותר מדי כתוצאה משימוש בגלולות, ולכן נתן לי את המדבקה. מאז, שמעתי כל מיני שמועות בנוגע לכך שהמדבקה פחות בטוחה מאשר הגלולות. האם זה כך הדבר? תודות, עדי.

12/01/2006 | 15:40 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אני חושב שחיוני שיהיה למטופל יחסי אמון עם הרופא המטפל. כמו כן רופא חייב להיות זמין/נגיש כדי שיהיה אפשר להתיעץ, ובמיוחד לגבי תרופות שהמליץ למטופלים. עליכן הנשים לחנך דור חדש של רופאי נשים בישראל! רופאים קשובים, וזמינים, כדי לא להזדקק לעיצות חברות, טורים בעיתון, או באינטרנט. אני סומך על הרופא שלך, שאם רשם לך אמצעי מניעה, שהאמצעי בטוח ויעיל. אבל מוזר לי שאת לא, וחשוב שתבדקי עם עצמך את הנושא. לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו