שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/01/2006 | 16:54 | מאת: עלמה

האם זה נכון שרוב הנשים לא יכולות להגיע לאורגזמה מחדירה רגילה? אם זה כך אצלי, האם יש דרך לשנות את זה? זה נורא מתסכל שאי אפשר!

10/01/2006 | 19:09 | מאת: רוני

התשובה היא כן, כדי להגיע לסיפוק מחדירה יש צורך בעבודה עדינה במשחק המקדים (אוראלי וידני של הדגדגן) הסיכוי להגיע לאורגזמה רק מחדירה - אפסי

10/01/2006 | 21:34 | מאת: דודו

הדרך הנפוצה יותר להגיע לאורגזמה היא ע"י גרוי הדגדגן. אפשר להגיע לזה ע"י אימון אישי, הכרת גופך ומה מענג אותו ומציאת התנוחה הנכונה בסקס. יש ספרים על הנושא הזה אבל לא זוכר כרגע את השם.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו