שאלה דיי חשובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/01/2006 | 14:39 | מאת: שרון

יצאתי עם מישהו בחודש האחרון והכל טוב ויפה התנשקנו והכו'...עד שהגענו לקטע של החדירה ניסינו קצת אבל לא יכלתי לסבול את הכאב אז הפסקנו (הוא לא חדר עמוק בכלל) ובכל זאות היה לי קצת דם.. יש מצ שאני כבר לא בתולה? אם העובדה שהוא לא חדר כזה עמוק...

07/01/2006 | 17:15 | מאת: שירה

ערב טוב שרון קרום הבתולים נמצא מספר סנטימרים בתוך הנרתיק, לא עמוק במיוחד כך שגם בחדירה לא עמוקה אפשר בהחלט להגיע אליו. יתכן שהדימום נבע מ"קריעת" קרום הבתולים (ומכאן הדם) ויתכן שהדם הוא תוצאה של שפשוף וחיכוך של האזור. בעיניי, פחות חשובה הסוגייה האם את עדיין בתולה, ויותר חשובה השאלה: באיזה אמצעי מניעה את מתכוונת להשתמש החל ממחר ? השתמשי בקונדומים *בכל פעם* כשיש חדירה (גם אם לא חודרים עמוק כהגדרתך) או שתתאמי תור לרופא נשים והוא יתן לך מרשם לגלולות. בשום מקרה אל תוסיפי לקיים יחסי מין בלתי מוגנים. בהצלחה ושבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו