כמה זמן אחרי נטילת גלולות מקבלים מחזור????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/01/2006 | 13:53 | מאת: סיון

שלום רב! אני מקבלת מחזור סדיר כל 5 לחודש החודש קיבלתי ורציתי בחודש הבא לדחות את המחזר ב - 10 ימים הרופאה שלי ייעצה לי לקחת פרימולוט נור פעמיים ביום שבוע לפני קבלת המחזור רציתי לדעת (מכיוון שקשה לי להשיג את הרופאה) כמה זמן לאחר שאני מפסיקה ל'קחת את הכדורים אני אמורה לקבל מחזור בתודגה מראש סיון

17/08/2011 | 23:10 | מאת: גלית

אם אני לוקחת פרימולט נור כבר 10 ימים ומפסיקה אחריי כמה ימים אני מקבלת ואם אני צריכה לקבל ב23 לחודש הזה אני יקבל שוב אני רוצה להפסיק מחר השאלה אם אני יקבל תוך כמה ימים ושוב ב23 לחודש תודה רבה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו