גלולות דיאנה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2006 | 20:55 | מאת: שירי

החודש התחלתי עם היום הראשון של המחזור גלולות דיאנה, יש לציין שהמחזור שלי התארך לשבועיים וחצי (אם דימום קל יותר בשבוע העודף), וכן לאחר מספר ימים מהפסקתו (בימים שבמקור היו צריכים להיות לביוץ) היו לי כאבים נוראיים (כמו צירים- יש לי ילד אחד כך שהספקתי לחוות) והייתי צריכה אופטלגין כל כמה שעות להתגבר עליהן, הכאבים של הצירים היו מלווים בכאבי גב תחתון איומים, לאחר שלושה ימים הם פסקו, פתאום התחלתי להרגיש דכדוך חרדה וגם תיאבון: בא לי חמוץ, בא לי מתוק, בחילות בלי סוף, מה קורה כאן? האם זה יעבור? האם אכן הכל קשור לגלולות או שאני מדמיינת? בבקשה עזרה

05/01/2006 | 23:41 | מאת: יונה

זה לא בדיוק הפורום המתאים. אני חושבת שאת צריכה ליצור קשר עם הרופא שממנו קיבלת את הגלולות, , ולספר לו מה שעובר עלייך, בדיוק את כל הפרטים כפי שאת כותבת כאן. אני לא יודעת מה הוא יגיד לך, אבל לפעמים גלולות לא מתאימות לאשה, ואז יש צורך להחליףפ לגלולות מסוג אחר.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו