גלולה לעיכוב המחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2006 | 20:03 | מאת: חייבת עזרה ...

שלום רב, אני בת 20 ואני מתחתנת בקרוב, מעולם לא קיימתי יחסי מין ובליל הכלולות זו תהיה הפעם הראשונה שלי, המחזור שלי לא כל כך סדיר ואני מודאגת שאני אקבל מחזור ביום החתונה, שמעתי שישנה גלולה שגורמת לעיכוב המחזור ורציתי לדעת מה שמה? האם אני צריכה מרשם כדי לרכוש אותה? והאם יש סיכונים בנטילתה

05/01/2006 | 23:36 | מאת: יונה

למיטב ידיעתי, לכל גלולה כזאת צריך מירשם רופא. כדאי שתיגשי לרופא נשים להתייעץ, ותקבלי ממנו הדרכה. לכל תרופה שבעולם, יש סיכון מסויים לתופעות לוואי.. שיהיה במזל טוב!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו