פחד וחרדה ממין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2006 | 19:21 | מאת: SSSS

היייי אני בת 20 נשואה כבר 3 חודשים סבלתי בעבר מהתקפי חרדה חוזרים אחרי החתונה קרה לי רק מקרה אחד .......הבעיה שלי היא בקשר ביני לבין בעלי אנחנו נשואים כבר 3 חודשים ואני אוהבת אותו והוא גם אוהב אותי אבל עד ליום לא הצלחתי לשתף אותו ולקיים יחסי מין זה מאוד מטריד אותי ואני מפחדת מלקיים את היחס הזה מבחינה בריאותית אני בריאה ואני אוהבת לעשות סקס אבל מתחילה את זה איתו ובשלב מסוים אני מפסיקה וצועקת לא רוצה לא רוצה ......לא יודעת מה הבעיה אני מבקשת עזרה *בעבר לא קימתי יחסי מין משום שזה אסור בעדה שלי אלה אחרי נישואין ואם אתה יכול לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה מחכה לתשובה אם אפשר לתת לי את הכתובת של הקליניקה שלך תודה רבה

07/01/2006 | 17:09 | מאת: שירה

שלום וערב טוב את מציינת שסבלת בעבר מהתקפי חרדה חוזרים. האם טופלת בצורה מקצועית כדי לפתור את הבעיה ? האם הטיפול כלל שיחות ו/או תרופות ? איך באו לידי ביטוי התקפי החרדה ההם, והאם את מזהה דברים דומים בין התקפי החרדה הללו לבין מה שעובר עליך כאשר את מנסה לקיים יחסי מין עם בעלך ? משאלתך, קשה לי לקבוע האם מדובר בסוג נוסף של התקף חרדה אבל ברור שיש לך פחד וחרדה ממין כפי שהגדרת זאת בשאלתך. הנושא רחב מאוד, רחב מדי מכדי לפתור אותו כמובן בהתכתבות וירטואלית, והפתרון מצוי בטיפול סקסולוגי. פורום זה אינו פורום לטיפול מיני ומנהליו אינם מטפלים מיניים. אני מציעה לך לערוך ביקור בפורום סקסולוגיה באתר זה, ובמקביל לנסות לבקר באתר הבא ולראות אם יש מישהו מרשימת המטפלים שנראה כמתאים עבורך: http://www.itam.org.il/ בהצלחה שירה

20/01/2006 | 09:53 | מאת: א

האם נושא זה קיים, אם כן מהם דרכי הטיפול. האם כדאי ליטול גלולה ע"מ להחזיר את הבטחון. תודה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו