ייעוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2006 | 09:50 | מאת: מוריה

שלום, לפני כ-15 שנה עברתי כריתת רחם עקב מחלה (הייתי בת 16) האיזור אף עבר הקרנות דבר שקיצר את אורך הנרתיק לחצי. לאחר ייעוץ עם רופאיי לאחרונה הוברהר לי כי ישנה אופציה של ניתוח פלסטי להארכת הנרתיק, כמו כן הומלץ לי להיעזר בג'ל KY בעת קיום יחסי מין. ברצוני לשאול האם ישנה דרך אחרת למעט ניתוח שבעזרתו ניתן להאריך את הנרתיק? תודה מראש על העזרה

05/01/2006 | 10:09 | מאת: שירה

מוריה שלום שאלתך ממש אינה קשורה לנושא הפורום (מיניות) אלא לתחום רפואת הנשים ו/או הפלסטיקה. אנא פני לרופאים המתאימים כדי לקבל תשובות הולמות. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו