אימ...דחוף:/

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 23:11 | מאת: פוחדת

אני לוקחת גלולות,מרסילון. סיימתי את החפיסה הראשונה של 21 גלולות. אני פוחדת, אני וחבר שלי שכבנו ביום ה-18 ללקחית הגלולות. ואני בהספקה עכשיו. אני אמורה לקבל מחזור ישר ביום הראשון של ההפסקה? אולי ביום שקיבלתי מחזור פעם שעבר? כי לא קיבלתי עדיין ואני ממש פוחדת מהריון זה היה הפעם הראשונה ששכבנו בלי קונדום תודה על העזרה

05/01/2006 | 00:28 | מאת: זאת מי שכתבתה את השאלה

בבקשה תענו לי אני ממש בלחת וחרדה לא מפסיקה לחשוב על זה.. בבקשה שמישהו יענה

05/01/2006 | 08:49 | מאת: שירה

בוקר אור בכל מצב בו את לחוצה מאוד אנא פני לרופא הנשים שלך או למוקד רפואי שפועל 24 שעות ביממה, פורום באינטרנט אינו מיועד למענה מיידי אונליין. איני יודעת מי רשם לך את הגלולות אבל ברור שחסר לך ידע בסיסי לגבי ההגנה שהן מספקות לך, כך שבהחלט הייתי מציעה לך לחזור לרופא הנשים/רופא המשפחה ש(אני מקווה) דרכו קיבלת את המרשם, ולבקש הסבר קצר על הגלולות למניעת הריון. לשאלתך הנוכחית, במידה ולקחת את הגלולות כסדרן את אמורה להיות מוגנת מפני הריון לא רצוי אם קיימת יחסים במהלך החודש. לאחר שסיימת מחזור של 21 גלולות, אמורים לחלוף כשניים עד שלושה ימים עד שאת מקבלת את המחזור החודשי. עליך להתחיל לקחת את החפיסה החדשה בדיוק באותו יום בו התחלת לקחת את החפיסה הקודמת. כלומר - כל הסיפור נע במחזוריות של ארבעה שבועות: שלושה שבועות גלולות, שבוע הפסקה וחוזר חלילה. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו