כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 22:53 | מאת: בסי

קיימתי יחסי מין כבר מספר פעמים בשנים האחרונות (אני בת 21) ובעת החדירה, בכניסה לנרתיק (היכן שנמצא קרום הבתולין לפי מה שהבנתי) הפתח התרחב והחדירה דרכו כמעט ואינה כואבת, אבל בתוך הנרתיק (לפחות 8 ס"מ פנימה ואולי יותר) ישנו כאב עז מאוד ודוקר בעת החדירה והמקום הזה ממש חוסם את החדירה ואי אפשר כמעט להיכנס עמוק יותר (ללא כאבי תופת לפחות, אבל גם זה לא בטוח.). איני יודעת מה הסיבה לכאב ולחסימה הזו ואולי קרום הבתולין בכלל נמצא עמוק בתוך הנרתיק(?) החדרתי אצבעות בכדי לבדוק מה קורה שם וכמובן שהן לא מספיק ארוכות בכדי להגיע למקום הכואב.. אבל הצלחתי להרגיש עמוק בפנים כמו מין ג'ולה או צינור מעוגל עם נקב בקצהו שנמצא בקצה העמוק של הנרתיק והוא יכול להידחף פנימה והחוצה מעט וגם אפשר "לעקוף" אותו ולחדור לידו כשהוא נדחף הצידה. רציתי לדעת מה גורם לכאב, מהי הג'ולה או הצינור הזה והאם זה נורמלי? ואולי הוא זה שגורם לכאב? והאם זה ייעלם מתישהו? והיכן נמצא בדיוק קרום הבתולין ומה עומקו? (הרבה שאלות יש לי...) אשמח לקבל תשובות, תודה רבה.

05/01/2006 | 08:57 | מאת: שירה

בסי בוקר טוב עם כל הכבוד לפורום וירטואלי (ויש כבוד, מן הסתם...) יש גבול למה שניתן לבצע בעזרתו. בדיקה גינקולוגית עדיין לא ניתן לבצע באמצעות האינטרנט, ולדעתי זו בדיוק הבדיקה הדרושה לך. מכיוון שכבר קיימת יחסים מספר פעמים ומכיוון שאת מסוגלת להכניס את אצבעותייך לעומק נרתיקך - לא אמורה להיות לך כל בעיה לעבור גם בדיקה גינקולוגית ע"י רופא נשים, אז אני ממליצה לך בחום לעשות זאת בהקדם ותוכלי לקבל מענה מקצועי על כל שאלותייך. אם אכן ישנה "חסימה" כלשהי, אין ספק שרופא הנשים שלך הוא הכתובת כדי לפתור את הבעיה. לשאלתך לגבי מיקום קרום הבתולים - קרום הבתולים נמצא ס"מ ספורים בעומק הנרתיק, המספר המדוייק משתנה במקצת מאישה לאישה. בהצלחה וכל טוב שירה

05/01/2006 | 12:57 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! כמובן ששירה צודקת, ואת צריכה לפנות לבדיקה וטיפול. לפי התיאור שלך יתכן ונותר קרום בתולין, והוא לא "נקרע" בקיום היחסים. לפעמים הוא עבה וגמיש יותר, ואז תצטרכי עזרה של רופא הנשים שלך כדי להסירו. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו