וגיפם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 22:52 | מאת: גילוש

אני בת 55 וסובלת מיובש וקושי בזמן המשגל, לצערי כל הקרמים שניסיתי רק החמירו את הבעיה והיובש גבר לאחר כל שטיפה של הקרם, הרופא רשם לי כדורים בשם וגיפם, איזה מידע קיים לגבי זה? אני מבינה שזה הורמונים אבל בטוחים

05/01/2006 | 09:58 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! VAGIFEM כדורי אסטרוגן ששמים בתוך הנרתיק כל יום משך שבועיים, בהמשך פעמיים בשבוע. ההשפעה מקומית, כך שלא אמור להיות תופעות לווי. רוב הסיכויים שזה ישפר את היובש ואת החוויה של קיום יחסים. בהצלחה! ד"ר הופמן

07/10/2011 | 14:31 | מאת: ספיר

שלום, שמי ספיר ואני בת 38 לפני ארבעה חודשים וחצי ילדתי את בני בכורי..מאז הלידה אני סובלת מיובש בנרתיק. רופא הנשים נתן לי מרשם לוגיפם וגינלי. שאלתי היא, האם זה "נורמלי" לאחר לידה ליובש בנרתיק ואי חשק? האם הוגיפם מונע הריון? האם אין כל סיכון? אשמח לתשובה..תודה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו