שערות מסביב לפטמה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 21:02 | מאת: יעלה

שלום, קצת מביך, לא ידעתי איפ האפשר להכניס שאלה כזו אז הכנסתי לכאן. יש לי מסביב לעטרת הפטמה 3 שערות שמציקות לי (קצת יותר כהות וארוכות, אף אחד לא היה רואה אותן אך אני בעלת חוש אסתטיקה מפותח מאוד ...) בד"כ אני גוזרת אותן ... היום הוצאתי עם פינצטה. האם זה מסוכן / עדיף להימנע? הייתכן וגרמתי לעצמי נזק כלשהו ? כיצד ניתן לטפל בשערות באזור הזה ? תודה.

05/01/2006 | 08:52 | מאת: שירה

בוקר טוב יעלה אני בטוחה שקוסמטיקאית טובה תוכל לייעץ לך בנושא זה טוב ממני, אבל עקרונית את יכולה לנקוט בכמה שיטות כדי להתמודד עם הנושא: לגזור, לתלוש עם פינצטה, להבהיר (מי חמצן) או פשוט להתעלם מקיומן של השערות. תבחרי באיזו שיטה הכי מתאים ונוח לך להשתמש, כמובן. כל טוב ויום נעים שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו