האם מותר להשתמש בויברטור בהריון???בהריון תקין כמוב

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 17:12 | מאת: שושנה

04/01/2006 | 18:51 | מאת: רוני

היי חושב שיש סיכון בהחדרת חפצים כשאת בהריון (זהומים, פגיעה פיזית) כדאי להפעיל את הויברטור רק בצורה חיצונית בהנאה

04/01/2006 | 19:31 | מאת: שירה

שושנה ערב טוב בהנחה שאת מדברת על משהו רגיל בגודלו (לא גדול יותר מאיבר מין גברי ממוצע) ואת מקפידה על שימוש שגרתי - אין כל בעיה לדעתי, בדיוק כשם שאין בעיה לקיים יחסי מין בהריון, כאשר מדובר על הריון תקין. לתשומת לבך, קיום יחסי מין בשלבים מתקדמים מאוד של ההריון עשוי/עלול לזרז הופעת צירים. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו